Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψηφoφορία για τον Καστοριανό που προτάθηκε για το βραβείο της καλύτερης διδακτορικής διατριβής στον χώρο της αθλητιατρικής παγκοσμίως

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Καστοριανός Λέκτορας Δημήτρης Βλαχόπουλος του Πανεπιστημίου του Έξετερ της Αγγλίας προτάθηκε για το υψηλού κύρους βραβείο της καλύτερης διδακτορικής διατριβής παγκοσμίως (PhD Academy Award) στον χώρο της αθλητιατρικής από το British Journal of Sports Medicine που είναι το υψηλότερο σε κατάταξη επιστημονικό περιοδικό στον κλάδο της αθλητιατρικής.

 

Το παγκόσμιο κοινό μπορεί να στηρίξει τον Δημήτρη και να ψηφίσει μέχρι την Δευτέρα 8 Ιουλίου ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέγοντας αρχικά την διατριβή “Dimitris Vlachopoulos: The impact of different loading sports and a jumping intervention on bone health in adolescent males: the PRO-BONE study” και μετά επικυρώνεις την ψήφο πατώντας το πράσινο κουτί “Vote”.

 

https://blogs.bmj.com/bjsm/2019/06/24/the-3rd-bjsm-phd-academy-awards-class-of-2018-19/

 

Οι ψήφοι μπορούν να σταλούν μέσω υπολογιστή ενώ μέσω κινητού χρειάζεται να τον ανοίξετε τον σύνδεσμο μέσω browser (Chrome, Mozilla) και όχι μέσω Facebook εφαρμογής.

Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.