Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στα Προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Κατηγορία Αθλητικά

Το Σάββατο 11/5/2019 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων -παγκορασίδων για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Πήραν μέρος 74 αγόρια και 22 κορίτσια από περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας διεκδικώντας τις 7 θέσεις πρόκρισης ανά κατηγορία στην τελική φάσης η οποία θα διεξαχθεί στην Καβάλα.

 

Από τον Α.Σ.Μ Καστοριάς “Ο Κένταυρος” αγωνίστηκαν 3 παμπαίδες και μια παγκορασίδα. Αναλυτικότερα στους παμπαίδες αγωνίστηκαν: ο Τοκατλίδης Φώτης, ο Παπαδόπουλος Δημήτριος και ο Ισσακίδης Κων/νος. Οι δυο πρώτοι αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων έχοντας 2 νίκες και 1 ήττα ενώ ο Ισαακίδης προκρίθηκε από τους ομίλους έχοντας 3 νίκες αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα. Επίσης στις παγκορασίδες αγωνίστηκε η Πληκαδίτη Θεοδώρα όπου αποκλείστηκε στους ομίλους έχοντας μια νίκη και μια ήττα.

 

Όλα τα καστοριανά παιδία άφησαν καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.