Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυρ ομαδόν για την άδικη, «Δίκαιη Μετάβαση»

Κατηγορία Καστοριά

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για τις εξελίξεις στο ζήτημα της Δίκαιης Μετάβασης που αφήνει εκτός Καστοριάς και Γρεβενά.

Στο επίκεντρο η απόφαση της Περιφερειακής Αρχής να αρνηθεί να θέσει σε ψηφοφορία το Σχέδιο, αλλά να κατεβάσει μια άλλη εισήγηση στην οποία ζητά «καλλωπισμό» του Σχεδίου, χωρίς όμως να γίνεται και πάλι ξεκάθαρο ότι ζητεί τη συμμετοχή της Καστοριάς και των Γρεβενών στο Σχέδιο.

 

Να σημειωθεί ότι την πρόταση Κασαπίδη υπερψήφισαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ομάδας του από όλους του νομούς, αλλά και ο σύμβουλος της Χρυσής Αυγής, ενώ την καταψήφισαν όλοι οι άλλοι.

 

Για τις εξελίξεις μίλησαν την Παρασκευή στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, ο περιφερειακός Σύμβουλος με την «Ανατροπή – Δημιουργία», Ναούμ Μαρκόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης «Αριστερή Συμπόρευση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας Στέφανος Πράσσος, και τη Δευτέρα, ο περιφερειακός Σύμβουλος με την «Ανατροπή – Δημιουργία», Παναγιώτης Κώττας.

 

Ακούστε όλες τις συνεντεύξεις στο sentra.com.gr 

Έλενα Νατσούλη

Η δαίμων του τυπογραφείου!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.