Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μαρία Αντωνίου για γούνα, Δίκαιη Μετάβαση και κορωνοϊό στον Antennes 93.6

Κατηγορία Καστοριά

Για τα ζητήματα του κορωνοϊού και την αντιμετώπιση της πανδημίας, το νέο ζήτημα που έχει προκύψει με τους εκτροφής γουνοφόρων ζώων αλλά και το Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

«Έχουμε νέα δεδομένα, τα οποία από την πρώτη στιγμή με συντονισμένες ενέργειες τόσο με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τη διεύθυνση κτηνιατρικής και τον ίδιο τον Μάκη Βορίδη, όσο και με τον ΕΟΔΥ, δόθηκε αμέσως εντολή να ελεγχθούν όλοι οι εργαζόμενοι, ώστε να μην επεκταθεί ο κορωνοϊός. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εκτροφείς, τους διευθυντές κτηνιατρικής, όλους τους ανθρώπους που κινητοποιήθηκαν ώστε να έχουμε άμεσα, μέσα σε τρεις μέρες, αποτελέσματα και να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία. Και αυτό είναι το σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων η κ. Αντωνίου για το ζήτημα που έχει προκύψει με τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων στη Δυτική Μακεδονία.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη της κας. Αντωνίου στο sentra.com.gr
Δημήτρης Νατσούλης

Ο μικρός για όλες τις δουλειές!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.