Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού, σε 24ωρη βάση και με κλειστού τύπου νοσηλεία

Κατηγορία Καστοριά

Με μια σεμνή τελετή αγιασμού, παρουσία του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Κίρκου Γεωργίου, της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τελιγιορίδου Ολυμπίας, των τριών Φυσιάτρων του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού, σε 24ωρη βάση και με κλειστού τύπου νοσηλεία.

 

Με την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Υγείας, της 3ης υγειονομικής Περιφέρειας αλλά και της υφυπουργού κ. Τελιγιορίδου Ολυμπίας, ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε, αφού το συγκεκριμένο ίδρυμα επί 20ετίας λειτουργούσε μόνο σε πρωινή βάση, αφήνοντας επί της ουσίας ανεκμετάλλευτα υποδομές και εξοπλισμό. Επίσης, ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών εκπληρώθηκε, αφού ήταν αναγκασμένοι να αναζητούν λύσεις αποκατάστασης στον ιδιωτικό τομέα, επιβαρύνοντας τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Ήδη στο Κέντρο νοσηλεύονται τρείς ασθενείς και σταδιακά μετά από έγκριση των Φυσιάτρων θα προγραμματιστούν και νέες εισαγωγές.

 

Ακόμη, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη ενός ακόμη μόνιμου ιατρού ειδικότητας Χειρουργικής, καλύπτοντας έτσι και την τέταρτη θέση του Οργανογράμματος του Νοσοκομείου.

Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.