Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απολογισμός Αγγελή: Τα δάκρυα και η σφοδρή επίθεση στον Δημήτρη Κωτούλα!

Κατηγορία Καστοριά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο απολογισμός του έργου του Ανέστη Αγγελή.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς αναφέρθηκε στα σημαντικότερα κατά τον ίδιο έργα της θητείας του, ενώ λύγισε και δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στα μέλη της οικογένειάς του που τον στήριξαν στην πενταετή του πορεία στο Δημαρχείο. 

 

Στο τέλος της ομιλίας -χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Δημήτρη Κωτούλα- και με αφορμή την προσφυγή του τελευταίου για την απόφαση του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου και τη συνεργασία με την ΕΓΝΑΤΙΑ είπε χαρακτηριστικά:

 

"Κάποιοι αντί να έρθουν εδώ και να εκφράσουν ενώπιος ενωπίω τις αντιρρήσεις τους, εμφανίζονται ως τιμητές και μιλούν για εντιμότητα ως υπερασπιστές της νομιμότητας και όλα αυτά από Δημοτικό Σύμβουλο που από τα 62 τελευταία δημοτικά συμβούλια ήταν παρών στα 14 και το 2019 σε κανένα. Γιατί άραγε; Αφού πρόκειται για ένα έργο ωφέλιμο".
 

Ο κ. Αγγελής ανέφερε ότι δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα γιατί πιστεύει στη νέα γενιά.

 

Ο απολογισμός έγινε παρουσία των στενών συνεργατών του και φίλων, ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η βουλευτής, κα. Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Αδαμόπουλος και από πλευράς υποψηφίων δημάρχων, ο κ. Κορεντσίδης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Μάιος 2019 22:58
Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.